Nyelv választás:

Menü
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv Plusz

Gyártás fejlesztés - hegesztési automatizálás

2023-07-30
Az új japán high tech hegesztő berendezéssel jelentősen növelni tudjuk gyártási hatékonyságunkat és pontosságunkat. A sínre helyezett konzolra függesztett robotkart egy 1,5 tonnás teherbírású ún. "L" pozícionáló szolgálja ki. A forgató támasz segítségével összesen 5,5 m hosszú munkadarab hegeszthető, 0,08 mm ismétlési pontossággal. Magyarország jelenleg egyik legkorszerűbb robot hegesztő berendezése fel van szerelve a szükséges szenzorokkal a hegesztési minőség biztosítása érdekében. Egy ilyen professzionális hegesztő robot alkalmazása rendkívüli motiváció és lehetőség, az előttünk álló digitális korszakhoz való illeszkedéshez. További érdekesség, hogy a robothoz az áramot a saját 100KV naperőművünk szolgáltatja, ami azt jelenti, hogy az acélszerkezeteinket fosszilis tüzelőanyag elégetése nélkül napenergiával hegesztjük össze. A videó az Europelift TM13G utánfutós kosaras emelőgép kitámasztólábának hegesztését mutatja be: https://fb.watch/mtC4M3dF75/ 

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
2023-09-15
Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
Cégünk a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében 149 millió forint visszatérítendő kölcsönt kapott, melyet forgóeszköz (készlet, működési költség, munkabér) finanszírozásra fordíthatunk. Ezúton is köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását!
Bővebben
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
2023-08-09
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
Atlantai megrendelőnk számára gyártottunk 3db utánfutós Europelift TM18GTi-t. Mindhárom gép Honda meghajtással, automatikus kitalpalással és a legújabb intelligens vezérléssel készült. Köszönjük szépen Amerika!
Bővebben