Nyelv választás:

Menü
Széchenyi 2020
Széchenyi Terv Plusz

Bemutatkozás

Europelift Kft.

Történetünk

Az Europelift Kft. 2004-ben alakult Nyugat-Magyarországon a Zalaegerszeg melletti Bagodban. A bagodi kosaras emelőgép gyártás múltja 1994-ig nyúlik vissza, így a családi vállalkozásnak már a második generációja vezeti a céget. Saját tervezésű utánfutós és gumilánctalpas személyemelő gépek a fő profil, 13-tól 21m-es munkamagasságig.

A gépek tervezéskor a fő szempontok: a nagyfokú biztonság, a korszerű, felhasználóbarát és kompakt konstrukció világszínvonalú munkaparaméterekkel. A gyártmányok az EN280 és EN13849 szabványok figyelembevételével készülnek.

A gépek kivitele robusztus, alvázuk és támasztásuk masszív, de mégis könnyű, köszönhetően a felhasznált vékonyfalú autóiparban is használatos nagyszilárdságú acéloknak. A vezérlések illeszkednek az egyes típusok műszaki teljesítményéhez, így a komolyabb munkamagasságú és nagyobb teljesítményű gépek vezérlése arányosan fejlettebb.

Célunk és víziónk:

Hogy egy olyan munkahely legyünk, amelyben kollégáink megtalálják egyéni szakmai, ill. csapatmunkában való sikerüket és mindig lehetőségük legyen a továbbfejlődésre.

Hogy egy olyan cég legyünk, amely messzemenően figyelembe veszi a termékek innovációja során a vevői igényeket, a kiváló minőséget, a hosszú élettartamot és a gyors megtérülést.

Hogy figyelmbe vegyük az éghajlatváltozás tényét és erre válaszul megújuló energiával működtessük telephelyünket.


Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
2023-09-15
Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását
Cégünk a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében 149 millió forint visszatérítendő kölcsönt kapott, melyet forgóeszköz (készlet, működési költség, munkabér) finanszírozásra fordíthatunk. Ezúton is köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását!
Bővebben
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
2023-08-09
Első szállítmányunk az álmok hazájába, az USA-ba
Atlantai megrendelőnk számára gyártottunk 3db utánfutós Europelift TM18GTi-t. Mindhárom gép Honda meghajtással, automatikus kitalpalással és a legújabb intelligens vezérléssel készült. Köszönjük szépen Amerika!
Bővebben